Werken geriatrie-optopping op campus Aalst verlengd

Door wegenwerken heeft het speciaal transport voor de modules van de geriatrie-optopping op campus Aalst wat vertraging opgelopen en zijn de werken iets later kunnen beginnen, waardoor ze ook langer duren dan voorzien.

De laatste modules worden geleverd tijdens de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 november. Woensdag is de laatste dag dat er wordt gemonteerd en op donderdag 25 november zal de afbraak van de kraan gebeuren. Dat wil zeggen dat het parkeerverbod in de Merestraat en de bijhorende omleiding wordt verlengd tot en met 25 november.

Tot vrijdag 26 november dien je rekening te houden met volgende aandachtspunten:

  • U kan niet doorrijden tot aan het onthaal van het A.S.Z. ziekenhuis.
  • De spoedgevallendienst blijft bereikbaar. U dient terug te rijden langs de tussenweg (baan tussen de grote en kleine bezoekersparking).
  • De parkeerplaatsen voor kortparkeren aan het onthaal en de mindervalidenplaatsen op de bezoekersparking (eerste rij vooraan) zijn onbeschikbaar. Er zijn tijdelijk mindervalidenplaatsen beschikbaar achter het S-gebouw (volg de pijlen ‘mindervalidenparking’). De dichtstbijzijnde ingang bevindt zich aan het S-gebouw (volg de pijlen ‘ingang S-gebouw’). In het S-gebouw kunt u op het gelijkvloers patiëntenklevertjes printen aan de digitale kiosken.
  • De bushalte van De Lijn is verplaatst, deze staat tijdelijk vooraan op het domein en niet aan het onthaal van het ziekenhuis.
  • Medewerkers kunnen de personeelsparking bereiken via de doorgangsweg tussen het kinderdagverblijf en de parking (zie plannetje).
  • Het fietspad achter het A.S.Z. zal tijdelijk afgesloten worden, je kan de omleiding volgens langs de Molendreef. 

Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en verontschuldigingen ons voor eventueel ongemak. We danken u voor uw begrip.

Download plan

werken G-optopping campus Aalst

PAAZ verhuist opnieuw naar campus Aalst

Op maandag 22 november 2021 verhuist de PAAZ (Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis) terug naar hun oude locatie op campus Aalst. 

Meer info PAAZ