Coronavirus: info en richtlijnen

Het A.S.Z. volgt de situatie omtrent de uitbraak van Covid-19 op de voet. We volgen de richtlijnen van de overheid nauwgezet om snel patiënten te herkennen die (mogelijk) besmet zijn met het coronavirus. We zijn dus voorbereid om de infectie te herkennen, patiënten zo nodig in isolatie te verzorgen en andere patiënten, bezoekers en zorgverleners te informeren over de preventieve maatregelen om zichzelf en anderen te beschermen.

 

Indien u een afspraak heeft in het ziekenhuis voor een consultatie of opname, dan bent u voortaan verplicht een mondneusmasker te dragen binnen onze ziekenhuismuren. Zo beschermt u zichzelf, andere patiënten en onze medewerkers. U krijgt dit mondneusmasker van het ziekenhuis. Bij het betreden van het ziekenhuis dient u verplicht uw handen te ontsmetten.

 

Kom zo mogelijk alleen naar het ziekenhuis. Een begeleider (max. 1 persoon) wordt enkel toegelaten als dit medisch noodzakelijk is en op de dienst Gynaecologie mag de partner de patiënt vergezellen. Deze begeleider is ook verplicht gedurende de ganse tijd een mondneusmasker te dragen en dient volledig symptoomvrij te zijn. 

 

Meer informatie:

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail