Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Nieuwe recruteringscampagne bij het A.S.Z.

Overal in de zorgsector is er personeel tekort. Ook bij het A.S.Z. staan heel wat vacatures open, vooral voor verpleeg- en zorgkundigen. Daarom starten we deze week een recruteringscampagne met de slogan ‘uw carrière, onze zorg’.

Lees verder

15/01/2020: Dag van de eerste lijn

Vandaag op dag van de eerste lijn geven we u graag enkele tips mee voor dringende medische hulp.

Lees verder

Online afspraak boeken met mynexuzhealth

Vanaf 1 februari 2020 zal u online afspraken kunnen boeken bij de diensten cardiologie, neus-, keel- en oorziekten en orthopedie binnen het A.S.Z. ziekenhuis.

Lees verder

Helpt u het A.S.Z. ziekenhuis mee aan de NIAZ-jaarprijs 2020?

Het A.S.Z. waagt zijn kans met het ‘Think Patient’ project. Tot 31 januari 2020 kan iedereen stemmen op zijn favoriete verbeterinitiatief.

Lees verder

Dienst spoedopname schenkt opbrengst fuif aan Foundation Jana De Koker

Vorige week overhandigde de dienst Spoedopname van het A.S.Z. campus Geraardsbergen een cheque van 750 euro aan Foundation Jana De Koker. In 2019 organiseerde de spoedgevallendienst een geslaagde fuif i.s.m. de brandweer in zaal De Doos van het provinciaal domein De Gavers en nu schenken ze de opbrengst aan een goed doel dat hun nauw aan het hart ligt.

Lees verder

Delen van medische gegevens tussen ziekenhuizen

De nexuzhealth-ziekenhuizen, waaronder het A.S.Z. ziekenhuis, hanteren daarbij een heel strenge toegangscontrole. Enkel zorgverleners die direct bij de zorg betrokken zijn, hebben toegang tot het medisch dossier.

Lees verder

A.S.Z. doet mee aan patiëntenbevraging

Het A.S.Z. ziekenhuis wil transparant zijn over kwaliteit en haar patiëntenervaringen meten i.s.m. het Vlaams Patiëntenplatform, een platform van meer dan 100 patiëntenverenigingen in Vlaanderen. 55 Vlaamse ziekenhuizen maken vandaag op www.zorgkwaliteit.be al hun resultaten bekend van de patiëntenpeilingen bij de opgenomen patiënten van 2016 tot 2018.

Lees verder

Vers, lokaal en lekker eten in de nieuwe bezoekerscafetaria bij het A.S.Z. op campus Aalst

Mom & Pop Super Mega Farm, zo heet de nieuwe bezoekerscafetaria in het A.S.Z. campus Aalst, opent op zondag 1 december 2019 de deuren. Voor groep Fonteyne The Kitchen is dit de eerste maal dat ze een foodcorner in een algemeen ziekenhuis uitbaat.

Lees verder

Nieuwe huisartsenwachtpost aan A.S.Z. Wetteren

Heeft u een huisarts nodig tijdens het weekend of op een feestdag? Vanaf 6 december 2019 kan u bellen naar 1733 en wordt u doorverwezen naar de nieuwe huisartsenwachtpost Scheldekracht.

Lees verder

Virtuele rondleiding doorheen het verloskwartier bij het A.S.Z.

Ontdek het verloskwartier a.d.h.v. een virtuele rondleiding aanstaande ouders kunnen met eigen ogen virtueel waarnemen waar hun baby het levenslicht zal zien.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail