Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Jong Markant Aalst helpt kankerpatiënten van het ASZ en OLV Ziekenhuis

Jong Markant Aalst organiseerde onlangs een modeshow waarvan de opbrengst werd aangewend voor de aankoop van Care Cards van de Louts Care Foundation. Met deze cheques kunnen kankerpatiënten gratis verzorgings- en relaxatiesessies volgen.

Lees verder

Patiënt Jozef (72) reeds 20 jaar nierdialyse

Op 15 mei 2017 kwam de 72-jarige Jozef Nerinckx exact 20 jaar naar het ASZ in Aalst voor zijn (nachtelijke) hemodialysebehandeling.

Lees verder

Ook een kind mag rouwen

Iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met een ernstige ziekte of de dood van een dierbare. Ook kinderen en jongeren. Om hen nauwer te betrekken, ontwikkelden 2 psychologen van het ASZ de troostkaarten.

Lees verder

Wat ligt er op mijn lever?

In navolging van een succesvolle eerste editie van de infodag over leverproblemen van vorig jaar, wordt ook dit jaar op nieuw een infomoment georganiseerd en dit op 4 mei 2017.

Lees verder

6 maart: alle administratieve diensten en consultaties op campus Geraardsbergen gesloten

Op maandag 6 maart zijn alle administratieve diensten en consultaties op campus Geraardsbergen gesloten. Zij zijn terug bereikbaar vanaf dinsdag 7 maart.

Lees verder

Erkenning voor sluiten linkerhartoortje

Sinds 13 februari 2017 is het ASZ erkend als een van de weinige hartcentra voor het sluiten van het linkerhartoortje via een minimaal invasieve ingreep.

Lees verder

Zware verkeershinder verwacht omgeving campus Aalst 13/02 - 10/03

Op maandag 13 februari start een nieuwe fase in de werken op de ring van Aalst (R41). Er wordt zware verkeershinder verwacht in de omgeving van ASZ Aalst.

Lees verder

ASZ, OLV Ziekenhuis en AZ Sint-Blasius ondertekenen een charter om een netwerk te vormen.

Het ASZ, het AZ Sint-Blasius en het OLV ondertekenden op 23 december 2016 een charter.

Lees verder

Materniteit Geraardsbergen: veelgestelde vragen

Om de situatie over de materniteit in Geraardsbergen te verduidelijken, zetten we alles even op een rijtje voor u in deze veelgestelde vragen.

Lees verder

Dag tegen kanker

Kom op tegen Kanker organiseert op donderdag 20 oktober de Dag tegen Kanker. Ook hier in het ASZ zetten wij onze schouders onder dit hartverwarmende initiatief.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail