Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Bezoekerscafetaria campus Aalst sluit tijdelijk 30 november haar deuren

Na veel nadenken en overwegen heeft de directie dan toch de beslissing genomen om de bezoekerscafetaria op campus Aalst te sluiten. De huidige concessie loopt af op vrijdag 30/11/2018. Het gaat niet om een besparingsmaatregel maar om de noodzaak om een deel van deze ruimte vrij te houden voor verbouwingswerken die gaan moeten uitgevoerd worden in functie van medische zorg.

Lees verder

Soroptimist International club Aalst verwent kankerpatiënten van het ASZ

Soroptimist International Club Aalst, een wereldwijde organisatie van actieve en geëngageerde vrouwen, organiseerde schenkt 17 Care Cards van de Lotus Care Foundation aan het oncologisch dagziekenhuis van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis campus Aalst. Met deze cheques kunnen kankerpatiënten gratis verzorgings- en relaxatiesessies volgen om hun ziekte of herstel draaglijker en aangenamer te maken

Lees verder

Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis bouwt escape room voor Week van de Patiëntveiligheid

Tijdens de ‘Week van de patiëntveiligheid’ pakt het ASZ uit met een spectaculaire actie om alle medewerkers te sensibiliseren. Deelnemers zullen opdrachten en raadsels krijgen die te maken hebben met reanimatie, handhygiëne, evacuatie … De op maat gemaakte escape room is opgetrokken in het magazijn op campus Aalst. Ontsnappen is alleen maar mogelijk als het team patiëntveiligheid hoog in het vaandel draagt.

Lees verder

Radio Respect @ ASZ

8 november is sinds enkele jaren ‘Dag van Respect’ in het ASZ. Een dag waarbij we even stilstaan hoe we respectvol(ler) kunnen zijn naar elkaar. Dit jaar gooien we letterlijk en figuurlijk alle registers open. We willen – samen met u – een radio-uitzending in elkaar boksen, gevuld met leuke verzoeknummertjes en pakkende verhalen rond respect. Respect onder collega’s. Respect voor de patiënten (en omgekeerd). Respect voor iedereen.

Lees verder

Bekijk hier de foto's van Dag tegen Kanker 2018

Op 18 oktober zetten onze drie campussen hun schouders onder tal van hartverwarmende initiatieven voor Dag tegen Kanker.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail