Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

Is er een ziekenhuisopname gepland? Informeer u tijdig over de kostprijs

Een verblijf in een ziekenhuis gaat gepaard met een aantal kosten. Het A.S.Z. ziekenhuis kan u een zo volledig mogelijke raming geven van de te verwachte kosten.

Lees verder

Uw mening telt!

Help mee onze kwaliteit te verbeteren door de enquête van het Vlaams Patiëntenplatform in te vullen en deel uw ervaringen met ons.

Lees verder

Rustige en stressvrije patiëntenkamers dankzij vzw OIGO

Comfort en uitzicht van de kamer spelen een belangrijke rol voor patiënten. De inrichting van een kamer heeft echter niet alleen met luxe te maken. Het creëren van de optimale patiëntenkamer waarin de patiënt zich snel thuis voelt, het stresslevel wordt gereduceerd en de hersteltijd wordt verkort, is een uitdaging. OIGO (Opgeven Is Geen Optie) friste zeven patiëntenkamers op d.m.v. wandvullende fotoprints bij het dagziekenhuis op campus Wetteren.

Lees verder

Foundation Jana De Koker dompelt kinderen op Spoed onder in rustgevende onderwaterwereld

Vandaag, woensdag 5 februari 2020, vindt de inhuldiging van de nieuwe pediatriebox en wachtzaal plaats op de dienst Spoedopname op campus Geraardsbergen. Een opname of behandeling in een ziekenhuis kan voor een kind een nare ervaring zijn. Dankzij de sponsoring van Foundation Jana De Koker worden kinderen op de dienst Spoedopname van campus Geraardsbergen voortaan opgevangen in een aangename, kindvriendelijke kamer.

Lees verder

Alertheid Coronavirus

Heeft u onlangs naar China gereisd? Meld dit meteen!

Lees verder

Kick-off van het DiaT1op project in Aalst te Schotte op 19/01/2020

Zondag 19 januari 2020 ging het DiaT1op project van start. De deelnemers kregen de eerste educatieve sessie en hebben ook onmiddellijk de theorie in praktijk gebracht met aansluitend een mooie wandeling.

Lees verder

Hoe uzelf beschermen tegen het griepvirus?

Griep- of influenzavirussen zijn zowat de bekendste virussen die jaarlijks ons pad kruisen. Besmetting vindt plaats door het inademen van minuscule besmette druppeltjes. Het A.S.Z. neemt allerlei maatregelen om het infectierisico zo laag mogelijk te houden.

Lees verder

Nieuwe recruteringscampagne bij het A.S.Z.

Overal in de zorgsector is er personeel tekort. Ook bij het A.S.Z. staan heel wat vacatures open, vooral voor verpleeg- en zorgkundigen. Daarom starten we deze week een recruteringscampagne met de slogan ‘uw carrière, onze zorg’.

Lees verder

15/01/2020: Dag van de eerste lijn

Vandaag op dag van de eerste lijn geven we u graag enkele tips mee voor dringende medische hulp.

Lees verder

Online afspraak boeken met mynexuzhealth

Vanaf 1 februari 2020 zal u online afspraken kunnen boeken bij de diensten cardiologie, neus-, keel- en oorziekten en orthopedie binnen het A.S.Z. ziekenhuis.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail