Nieuws

Een overzicht van de actuele nieuwsitems:

UPDATE 18/06/2020: Netwerk-en telefonieproblemen opgelost

Sinds dinsdag 16 juni 2020 waren er problemen met het binnenkomend en uitgaand telefoonverkeer. De netwerk- en telefonieproblemen bij het ziekenhuis zijn ondertussen opgelost.

Lees verder

Gloednieuw cardiovasculair en interventioneel centrum bij A.S.Z. Aalst

Vanaf maandag 15 juni 2020 wordt het hypermodern cardiovasculair en interventioneel centrum in gebruik genomen in het nieuwe S-gebouw op campus Aalst. Het omvat een nieuwe cardiolounge, cathlab, echolab en een angiografiezaal.

Lees verder

Uitbreiding bezoekregeling vanaf zaterdag 13 juni 2020

Vanaf 13 juni 2020 mogen alle patiënten bezoek ontvangen en komt er een bijkomend moment in de week waarop bezoek is toegelaten op campus Aalst en Geraardsbergen

Lees verder

Maandag 8 juni 2020: geluidshinder S-gebouw campus Aalst

Op maandag 8 juni 2020 worden er in de voormiddag werken uitgevoerd aan de branddetectiecentrale in het S-gebouw op campus Aalst. We wensen ons nu al te verontschuldigen voor de eventuele ongemakken die deze werken met zich zouden meebrengen.

Lees verder

Nieuwe bezoekregeling A.S.Z. vanaf dinsdag 2 juni 2020

Tijdens het weekend, vanaf 6 juni 2020, wordt één bezoeker per gehospitaliseerde patiënt toegelaten in het ziekenhuis. Bezoek is enkel toegestaan bij lang verblijvende patiënten (meer dan 5 dagen). Lees hier alle richtlijnen.

Lees verder

A.S.Z. bedankt Aalsterse chef-koks van Feed the Nurses met applaus!

Onze medewerkers willen de Aalsterse chefs van harte bedanken voor deze mooie actie en dat verdient dus een warm applaus!

Lees verder

12 mei 2020: Dag van de Medewerker

12 mei was het de verjaardag van Florence Nightingale, de Internationale Dag van de Verpleging. Een dag waarop de zorg die verpleegkundigen en verzorgenden elke dag geven extra in de kijker wordt gezet.

Lees verder

11 mei 2020: Verschillende consultaties verhuizen naar nieuw S-gebouw op campus Aalst

Na het laboratorium, verhuizen vanaf 11 mei ook enkele consultaties, de bloedafname en COVID-19-tests naar het nieuwe S-gebouw op campus Aalst.

Lees verder

14 mei 2020: Verhuis psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis

Op donderdag 14 mei 2020 verhuizen de verblijfsafdeling en deels de polikliniek van de psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis (PAAZ) tijdelijk van campus Aalst naar campus Geraardsbergen.

Lees verder

Tekort aan persoonlijke beschermingsmaterialen aangepakt door desinfectie met UV-licht

Het A.S.Z. heeft in april 2020 beslist om over te gaan tot hergebruik van de mondmaskers omwille van de grote schaarste aan geschikte persoonlijke beschermingsmaterialen en het ontbreken van voldoende strategische voorraden. Het A.S.Z. wil op deze manier zijn medewerkers beschermen met correct gedesinfecteerd en veilig materiaal i.p.v. ongeschikt materiaal in te zetten.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail